Oferta cateringowa
Gospoda ,,Do Syta'' oferuje usługi cateringowe.
Proponujemy nieszablonowe i eleganckie pomysły na oprawę imprez reprezentacyjnych.Nasze doświadczenie oraz zaplecze techniczne umożliwia sprawną i profesjonalną i profesjonalną obsługę niemal każdego przyjęcia.Mieliśmy przyjemność organizować bankiety firmowe dla m.in.,,IBM'' , ,,Frito Lay'', ,,Siemens'', ,,Agros Fortuna'', ,,Filmar'', ,,Nokia'', "BMW'', ,,Fofd'', oraz cykl spotkań wieczornych w Muzeum Narodowym w Warszawie podczas wystawy ,,Picasso.Przemiany''
Dziękujemy za zainteresownie usługami naszej firmy. wszystkie informacje na temat naszej oferty cateringowej otrzymają państwo telefonicznie pod numerami:
22 812 65 69 oraz 502 100 057
Menu cateringowe
Sałaty (cena za 1 kg)
- Sałatka grecka z sosem winegret 65 zł
- Sałatka z marynowanymi burakami, serem kozim pestkami słonecznika i dipem balsamicznym 75 zł
- Sałatka z rukolą ,gruszka ,serem pleśniowym i orzechami 75 zł
- Krucha sałata z cielęciną, jajami przepiórczymi i owocami południowymi 80 zł
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka, serem pleśniowym, granatem i dipem balsamicznym 80 zł
- Sałatka z grillowaną wieprzowina, bakłażanem, opiekanymi ziemniakami oraz jogurtem 70 zł
- Sałatka z wędzonym łososiem, jajkami, ogórkiem ,świeżymi liśćmi szpinaku oraz dipem jogurtowo-kaparowym 70zł
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka ,cukinią, pomidorami oraz dipem czosnkowym 70zł
- Sałatka z jarmużem ,kurczakiem ,suszonymi pomidorami ,prażonymi pestkami, serem blue oraz balsamico 70zł
Ryby (cena za porcję 100 gr)
- Karp po żydowsku w galarecie 17 zł
- Filet z sandacza w galarecie 16 zł
- Karp w galarecie 15 zł
- Łosoś w galarecie 17 zł
- Ryba faszerowana 15 zł
- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł
Ryby faszerowane w całości (cena za kg)
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Sałatka z marynowanymi burakami, serem kozim pestkami słonecznika i dipem balsamicznym 75 zł
- Sałatka z rukolą ,gruszka ,serem pleśniowym i orzechami 75 zł
- Krucha sałata z cielęciną, jajami przepiórczymi i owocami południowymi 80 zł
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka, serem pleśniowym, granatem i dipem balsamicznym 80 zł
- Sałatka z grillowaną wieprzowina, bakłażanem, opiekanymi ziemniakami oraz jogurtem 70 zł
- Sałatka z wędzonym łososiem, jajkami, ogórkiem ,świeżymi liśćmi szpinaku oraz dipem jogurtowo-kaparowym 70zł
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka ,cukinią, pomidorami oraz dipem czosnkowym 70zł
- Sałatka z jarmużem ,kurczakiem ,suszonymi pomidorami ,prażonymi pestkami, serem blue oraz balsamico 70zł
Ryby (cena za porcję 100 gr)
- Karp po żydowsku w galarecie 17 zł
- Filet z sandacza w galarecie 16 zł
- Karp w galarecie 15 zł
- Łosoś w galarecie 17 zł
- Ryba faszerowana 15 zł
- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł
Ryby faszerowane w całości (cena za kg)
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Krucha sałata z cielęciną, jajami przepiórczymi i owocami południowymi 80 zł
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka, serem pleśniowym, granatem i dipem balsamicznym 80 zł
- Sałatka z grillowaną wieprzowina, bakłażanem, opiekanymi ziemniakami oraz jogurtem 70 zł
- Sałatka z wędzonym łososiem, jajkami, ogórkiem ,świeżymi liśćmi szpinaku oraz dipem jogurtowo-kaparowym 70zł
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka ,cukinią, pomidorami oraz dipem czosnkowym 70zł
- Sałatka z jarmużem ,kurczakiem ,suszonymi pomidorami ,prażonymi pestkami, serem blue oraz balsamico 70zł
Ryby (cena za porcję 100 gr)
- Karp po żydowsku w galarecie 17 zł
- Filet z sandacza w galarecie 16 zł
- Karp w galarecie 15 zł
- Łosoś w galarecie 17 zł
- Ryba faszerowana 15 zł
- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł
Ryby faszerowane w całości (cena za kg)
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Sałatka z grillowaną wieprzowina, bakłażanem, opiekanymi ziemniakami oraz jogurtem 70 zł
- Sałatka z wędzonym łososiem, jajkami, ogórkiem ,świeżymi liśćmi szpinaku oraz dipem jogurtowo-kaparowym 70zł
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka ,cukinią, pomidorami oraz dipem czosnkowym 70zł
- Sałatka z jarmużem ,kurczakiem ,suszonymi pomidorami ,prażonymi pestkami, serem blue oraz balsamico 70zł
Ryby (cena za porcję 100 gr)
- Karp po żydowsku w galarecie 17 zł
- Filet z sandacza w galarecie 16 zł
- Karp w galarecie 15 zł
- Łosoś w galarecie 17 zł
- Ryba faszerowana 15 zł
- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł
Ryby faszerowane w całości (cena za kg)
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka ,cukinią, pomidorami oraz dipem czosnkowym 70zł
- Sałatka z jarmużem ,kurczakiem ,suszonymi pomidorami ,prażonymi pestkami, serem blue oraz balsamico 70zł
Ryby (cena za porcję 100 gr)
- Karp po żydowsku w galarecie 17 zł
- Filet z sandacza w galarecie 16 zł
- Karp w galarecie 15 zł
- Łosoś w galarecie 17 zł
- Ryba faszerowana 15 zł
- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł
Ryby faszerowane w całości (cena za kg)
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
Ryby (cena za porcję 100 gr)
- Karp po żydowsku w galarecie 17 zł
- Filet z sandacza w galarecie 16 zł
- Karp w galarecie 15 zł
- Łosoś w galarecie 17 zł
- Ryba faszerowana 15 zł
- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł
Ryby faszerowane w całości (cena za kg)
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Filet z sandacza w galarecie 16 zł
- Karp w galarecie 15 zł
- Łosoś w galarecie 17 zł
- Ryba faszerowana 15 zł
- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł
Ryby faszerowane w całości (cena za kg)
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Łosoś w galarecie 17 zł
- Ryba faszerowana 15 zł
- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł
Ryby faszerowane w całości (cena za kg)
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Śledź w oleju / śmietanie 12 zł
Ryby faszerowane w całości (cena za kg)
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Szczupak 140zł
Przystawki mięsne (cena za porcję 100gr)
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Schab po warszawsku 15 zł
- Indyk w maladze 14 zł
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Befsztyk tatarski z polędwicy 24 zł
- Nóżki w galarecie wieprzowe 14 zł
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Roladki z szynki konserwowej z nadzieniem 14 zł
- Cielęcina w galarecie 15 zł
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Ozorek wołowy w galarecie 14 zł
- Mini tortilla z łososiem lub szpinakiem 7 zł
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Ślimaczki z ciasta francuskiego 7 zł
- Talerz przystawkowy (kompozycja 3 zakąsek) 32 zł
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Jaja faszerowane (połówka) 4 zł
- Pierś faszerowana szpinakiem pod galaretą 14 zł
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Avocado faszerwowane kurczakiem i warzywami 14 zł
Deski
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Deska swojskich mięs pieczonych (cielęcina, boczek, schab ze śliwką, karkówka) 140 zł
- Deska serów wysokogatunkowych 150 zł
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
Przekąski koktajlowe gorące (cena za 1 szt.)
- Strogonoff (250ml) 20 zł
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Śliwka w bekonie 4,5 zł
- Tiftele/ kulki mięsne z dodatkiem ziół 4,5 zł
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Kanapki dekoracyjne 5 zł
Dania główne (cena za porcję)
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Pieczone polędwiczki wieprzowe podane z sosem
podgrzybkowym ,kopytkami oraz surówką z białej kapusty 48zł
- Zraz wołowy w sosie grzybowym, kluski śląskie, buraczki 48zł
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Bitka wołowa w sosie własnym z kaszą gryczana
oraz buraczkami na ciepło 48zł
- ½ pieczonej kaczki z jabłkami podanej z żurawina, opiekanymi
ziemniakami oraz buraczkami 50zł
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Zraz cielęcy w sosie kurkowym, kluski kładzione ,marchewka z
groszkiem 48zł
- Szynka pieczona w sosie myśliwskim, ziemniaki ,bukiet surówek 48zł
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym ,ryż ,tarta marchewka 46zł
- Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami
podana z sosem serowym,kaszą kus-kus oraz surówką z czerwonej
kapusty 48zł
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
- Schab pieczony w sosie cebulowym,opiekane ziemniaki,
sałatka z kiszonego ogórka 46zł
- Kotlet „ po Żywiecku” schabowy z serem i pieczarkami, ziemniaki, kapusta zasmażana 48zł
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
W sprawie organizacji imprez okolicznościowych lub cateringu, prosimy o kontakt pod numerem
502 100 057
Galeria