Imprezy okolicznościowe

Szanowni Państwo

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty, przygotujemy dla Państwa:

-stypy

-komunie

-wesela kameralne

-chrzciny

-urodziny

-spotkania biznesowe

– i wiele innych

Poniżej przedstawiamy przykładowe oferty na imprezę okolicznościową

Menu możemy personalizować w zależności od Państwa preferencji

Menu okolicznościowe I

Przystawki zimne:

– Śledź w oleju z cebulką

– Deska mięs pieczonych (karkówka, schab, boczek, pasztet)

– Tortilla faszerowana kurczakiem i warzywami

– Sałatka z kurczakiem, cukinią, pomidorami podana z dipem czosnkowym

Dodatki: masło, pieczywo, smalec , ogórki, ćwikła , zimne sosy

Zupy (do wyboru):

– Rosół z makaronem

– Grzybowa

– Pomidorowa z ryżem

Dania główne (do wyboru 2 spośród 4 dań):

– Tradycyjny kotlet schabowy, gotowane ziemniaki, zasmażana kapusta

– Roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami podane na sosie serowym, opiekane ziemniaki, sałatka wiosenna

– Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym, kopytka, buraczki

– Pstrąg z patelni z kaparami podany z gotowanymi ziemniaki oraz bukiet surówek

Menu dla dzieci :

– Rosół lub pomidorowa

– Panierowany filet z kurczaka, frytki, surówka z tartej marchewki

Na słodko (do wyboru) :

– Szarlotka na ciepło z galką lodów i bitą śmietaną

– Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

– Racuchy z jabłkami w sosie malinowym

– Sernik pieczony podany z gorącymi wiśniami

Napoje (bez limitu) :

-Soki owocowe, domowa lemoniada cytrynowa, woda mineralna z cytryną i miętą, kawa, herbata

Cena dla jednej osoby 195 zł netto + 8 % serwisu kelnerskiego

Menu okolicznościowe II

Przystawki zimne:

– Śledź w oleju z cebulką

– Deska mięs pieczonych (karkówka, schab, boczek, pasztet)

– Sałatka grecka z serem feta

– Sałatka z kurczakiem, ananasem, camembertem i sosem miodowo-musztardowym

– Roladki z szynki w galarecie

Dodatki: smalec, kiszone ogórki, masło, pieczywo, ćwikła , zimne sosy

Zupy (do wyboru):

– Rosół z kołdunami

– Krem z borowików z grzankami

– Żur z białą kiełbasą i jajkiem

Dania główne (do wyboru 2 spośród 4 dań):

– Tradycyjny kotlet schabowy, gotowane ziemniaki, zasmażana kapusta

– Pieczona pierś z indyka w sosie żurawinowym podana z ryżem oraz marchewką z groszkiem

– Zraz wołowy w sosie grzybowym, kasza gryczana, buraczki

– Sandacz w sosie chrzanowym, ziemniaki, bukiet surówek

Menu dla dzieci :

– Rosół lub pomidorowa

– Panierowany filet z kurczaka, frytki, surówka z tartej marchewki

Na słodko (do wyboru) :

– Szarlotka na ciepło z galką lodów i bitą śmietaną

– Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

– Racuchy z jabłkami w sosie malinowym

– Sernik pieczony podany z gorącymi wiśniami

Napoje (bez limitu) :

-Soki owocowe, domowa lemoniada cytrynowa, woda mineralna z cytryną i miętą, kawa, herbata

Cena dla jednej osoby 210 zł netto + 8 % serwisu kelnerskiego

Menu okolicznościowe III

Przystawki zimne:

– Tatar z polędwicy wołowej

– Deska serów podana z żurawiną

– Deska mięs pieczonych (karkówka, schab, boczek, pasztet)

– Sałatka grecka z serem feta

– Sałatka z kurczakiem, ananasem, camembertem i sosem miodowo-musztardowym

– Roladki z łososia w galarecie

– Schab po warszawsku

Dodatki: smalec, kiszone ogórki, masło, pieczywo, ćwikła , zimne sosy

Zupy (do wyboru):

– Rosół z kołdunami

– Grzybowa z makaronem

– Żur z białą kiełbasą i jajkiem

– Flaki wołowe

Dania główne (do wyboru 2 spośród 4 dań):

– Pieczona pierś z kaczki podana z sosem wiśniowym, opiekane ziemniaki, biała kapusta

– Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym, kopytka, buraki

– Kotlet po Żywiecku(schabowy z serem i pieczarkami), gotowane ziemniaki, zasmażana kapusta

– Zraz wołowy w sosie grzybowym, kasza gryczana, buraki

Menu dla dzieci :

– Rosół lub pomidorowa

– Panierowany filet z kurczaka, frytki, surówka z tartej marchewki

Na słodko (do wyboru) :

– Szarlotka na ciepło z galką lodów i bitą śmietaną

– Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

– Racuchy z jabłkami w sosie malinowym

– Sernik pieczony podany z gorącymi wiśniami

Napoje (bez limitu) :

-Soki owocowe, domowa lemoniada cytrynowa, woda mineralna z cytryną i miętą, kawa, herbata

Cena dla jednej osoby 230 zł netto + 8 % serwisu kelnerskiego

Menu okolicznościowe realizujemy dla minimum 12 osób pełnopłatnych

Podczas przygotowywania dań korzystamy z sezonowych warzyw i owoców, dlatego dopuszczamy drobne modyfikacje menu w zależności od dostępności składników

W zależności od Państwa potrzeb istnieje możliwość dostosowania dań pod różne diety żywieniowe

Ostateczna wersja menu oraz liczba uczestników uroczystości powinna być potwierdzona na 7 dni przed uroczystością

Alkohol oraz serwis kelnerski 8% dodatkowo płatny

Dzieci do lat 3 nie płacą nic

Dzieci do lat 6 połowę ceny

Jeżeli chcecie Państwo aby podczas uroczystości grała Państwa muzyka zachęcamy do przynoszenia jej na płycie CD lub do podłączenia się do naszego systemu za pomocą własnego urządzenia

Nasza sala pomieści około 50 osób

Szczegółowe informacje otrzymacie Państwo telefonicznie :

tel: 22 812 65 69

kom.:502 100 057

opis grafiki