Menu świąteczne

Drodzy goście

Święta coraz bliżej, dlatego przygotowaliśmy dla Państwa menu świąteczne na ten rok.

W menu znajdziecie Państwo wiele nieszablonowych pozycji świątecznych jak i tradycyjnych smaków kuchni polskiej.

Mamy nadzieję, że poniższe menu spełni Państwa oczekiwania.

Informujemy, że minimalna liczba dań na półmisku to 4 porcje

Zamówienia przyjmujemy do 20 grudnia telefonicznie pod numerem

22 812 65 69
oraz na miejscu w lokalu

Zapraszamy !!!

Menu

Przystawki mięsne ( cena za porcję ):

- Schab faszerowany w galarecie 16zł

- Indyk w maladze 16zł

- Cielęcina faszerowana w galarecie 16zł

- Roladki z szynki z musem jajecznym 14zł

Przystawki rybne ( cena za porcję ):

- Karp po żydowsku w galarecie 19zł

- Filet z karpia w galarecie 17zł

- Łosoś filet w galarecie 20zł

- Sandacz filet w galarecie 20zł

- Ryba faszerowana w galarecie 16zł

- Śledź w oliwie/ śmietanie /po mazursku 14zł

- Ryba po grecku 15zł

-Roladki z wędzonego łososia ze szparagiem 19zł

Sałatki ( cena za 1kg ):

-Sałatka śledziowa 70zł

-Sałatka krabowa 80zł

Przystawki gorące:

- Pierogi z kapustą i grzybami 7 szt. 26zł

- Uszka z kapustą i grzybami 6 szt. 12zł

- Kapusta z grzybami 1kg 60zł

Ryby faszerowane w całości ( cena z 1 kg )

-Szczupak 160zł

Dania na wagę ( cena z 1 kg )

- Szynka pieczona w całości 60zł

- Kaczka faszerowana w całości 80zł

- Schab pieczony ze śliwką 60zł

- Swojski pieczony boczek 60zł

- Pasztet domowy 60zł

- Zraz cielęcy w sosie grzybowym ( porcja ) 27zł

- Szynka pieczona w sosie myśliwskim (porcja ) 22zł

Zupy ( cena za 1 l )

- Barszcz czerwony czysty 22zł

- Grzybowa z łazankami 38zł